Oktatás

2 órája

Robotok is várják majd a leendő iskolásokat

Szon.hu

Bár még messze van a jövő tanév, de már most gondolnak azokra a gyermekekre az iskolák, akik jövő szeptembertől lesznek iskolások.
A leendő első osztályos diákok számára rendez ,,Csibe-csalogató foglalkozásokat” a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola ebben a tanévben. Az első rendezvényt, egy rajzversenyt az állatok világnapja alkalmából tartották meg az elmúlt pénteken, a következő program pedig október 9-én 17 órától lesz: a szülőknek beiskolázási értekezletet tartanak, valamint körbe is lehet majd járni az oktatási intézményt. Míg a szülők fontos dolgokról beszélgetnek, a gyermekeket játékos foglalkozás várja. A program regisztrációhoz kötött. 
November 7-én 17 órától robotika foglalkozásra várják a nagycsoportos óvodásokat, ez is regisztrációhoz között.
Bemutatkozik az iskola a gyermekeknek és a szülőknek a hangversenyteremben november 25-én. Regisztrációhoz kötött játékos ének-zene foglalkozás lesz december 10-én 17 órától a kicsiknek még ebben az évben, s  jövőre, januárban is lesz majd még két foglalkozás. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában