Kórház

2 órája

Váratlan bejelentés: valamennyi tagkórházra vonatkozik a döntés!

Szeptember 20-ától, péntektől a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház valamennyi tagkórházában kötelező a maszkviselés a fokozott kockázatú, járó- és fekvőbeteg-ellátást végző osztályokon és részlegeken.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fertőző megbetegedések számának emelkedése miatt, 2024. szeptember 20-ától, péntektől a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház valamennyi tagkórházában (Nyíregyházi Jósa András Tagkórház és Sóstói úti telephelye, Nagykállói Sántha Kálmán Tagkórház, Mátészalkai Tagkórház, Fehérgyarmati Tagkórház, Vásárosnaményi Tagkórház, Nyírbátori Szakrendelő) kötelező a maszkviselés a fokozott kockázatú, járó- és fekvőbeteg-ellátást végző osztályokon és részlegeken - írta a kórház.

A fokozott kockázatú osztályok:

- Infektológia,
- Belgyógyászatok,
- Pulmonológia,
- Gyermekosztály, újszülött részlegek,
- Intenzív Osztály részlegei,
- Onkológia,
- Hematológia,
- Sürgősségi Betegellátó Centrum,
- Fül-Orr-Gégészet,
- Krónikus Osztályok.

A fokozott kockázatú osztályokon és részlegeken kívül valamennyi gyógyító osztályon és részlegen is javasoljuk a maszkviselést a beteg, az orvos és a hozzátartozó találkozása során.

Kérjük, védjék a maszkviseléssel betegeinket, munkatársainkat, szeretteiket és önmagukat!

- Kommunikációs és PR Osztály, SZSZBVK -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában