Pályázatok

2024.09.15. 09:40

Pályázni szeretne? Itt a helye!

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány, a HCE Magyarország, valamint a Széchenyi Programiroda szakmai információs meet-up-ot szervez.

Tarnavölgyi Gergely

Szó lesz a Széchenyi kártyáról is

Fotó: MW-Archív

– A résztvevők megismerhetik az újonnan induló, magas keretösszeggel rendelkező pályázati lehetőségeket, valamint hallhatnak a kis- és középvállalkozások számára kiírt, a magas támogatási intenzitással (70 százalék, illetve 100 százalék) megvalósítható, eszközbeszerzést is támogató pályázatokról. Hallhatnak továbbá aktuális hitelkonstrukciókról, de a digitális fejlesztés támogatására is igénybe vehető képzésekbe és tanácsadásba is betekinthetnek az érdeklődők hazai és nemzetközi szinten egyaránt – tájékoztatta lapunkat Hargitainé Tolnai Andrea, a PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány ügyvezető igazgató-helyettese. Hozzátette, a hibrid rendezvényt (online csatlakozás is lehetséges) szeptember 26-án 10 órakor tartják a PRIMOM Alapítvány székházában (Nyíregyháza, Luther u. 16.). További információt a 06-42-799-150-es telefonszámon vagy az [email protected] oldalon kaphatnak az érdeklődők. 
 

A részletes program

9.30: Regisztráció

10 óra–10.20: Kis- és középvállalkozások innovációs képességének támogatása – Bartus Pál térségi vezető tanácsadó, Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.

10.20-10.40: Munkakörülmények fejlesztésének támogatása – Hagymási János, térségi vezető tanácsadó, Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.

10.40-11 óra: Digitális átállás támogatása hazai és nemzetközi szinten, képzések, tanácsadás kkv-k számára – Mészáros Éva, EEN irodavezető, PRIMOM Alapítvány

11.20-11.40: Mikrohitel minden vállalkozás számára – Hargitainé Tolnai Andrea, ügyvezetőigazgató-helyettes, PRIMOM Alapítvány

11.40-12 óra: Széchenyi Kártya hitelkonstrukciói a kkv-k számára – Bodnár László, Széchenyi Kártya ügyintéző, PRIMOM Alapítvány

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában