Mesterséges intelligencia

2 órája

Érdekli a mesterséges intelligencia? Itt a helye!

Tarnavölgyi Gergely

A mesterséges intelligencia számos lehetőséget tartogat az élet minden területén

Fotó: Illusztráció: Magyar Logisztikai Egyesület

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szeptember 27-én, pénteken „Amazing AI" címmel szakmai konferenciát szervez a Szindbád Bisztróban, ahová a vármegyében működő vállalkozások képviselőit, vezetőit várják. A rendezvényen résztvevők ezen a gyakorlati alapképzésen felfedezhetik a legjobb mesterséges intelligencián alapuló szoftverek erejét még akkor is, ha ezek a fogalmak teljesen újak számára - tájékoztatott Párkányiné dr. Csurka Edina, a vármegyei kereskedelmi és iparkamara főtitkára.

Átfogó gyakorlati útmutató

Érdemes a képzésen részt vennie annak, aki szeretné elsajátítani az AI üzleti felhasználásának alapjait, vagy még mélyebb, gyakorlatias tudásra szeretne szert tenni. A képzés részét képezi egy átfogó gyakorlati útmutató (shownote), amely tartalmazza a kurzus anyagának összefoglalóját, gyakorló feladatokat és hasznos forrásokat.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a rendezvényre csak a terem befogadóképessége szerint tudják biztosítani a részvételi lehetőséget, valamint fontos, hogy a kamara csak vállalkozásvezetők regisztrációját fogadja el.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! https://forms.gle/dCaHDc9MtN3PJWdz7

További tájékoztatásért Jécsák Tiborhoz (email: [email protected]; telefon: +36 30 334 6372) fordulhatnak az érdeklődők a szeptember 27-ei rendezvénnyel kapcsolatban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában