Raktártűz

2024.08.25. 10:00

Raktártűz: még nem tudni, mi miatt történt

L. Tóth Lajos

Hősies munkát végeztek a tűzoltók

Forrás: Archív fotó: Dodó Ferenc

Eloltották a tűzoltók a raktárépületekben keletkezett tüzet Nyíregyházán, ahol a Rákóczi utcában több, ruhák tárolására használt raktárépület gyulladt ki - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság – ennek idestova másfél hete. 
A helyi hivatásos tűzoltók azonnal megkezdték az utómunkálatokat. Az oltásban a városi egységek mellett a kisvárdai, a hajdúnánási, a szerencsi, a záhonyi, a baktalórántházi és a demecseri egységek mellett több szabadnapos tűzoltó is részt vett, munkájukat erőgép segítette.
A tűz egy kétszintes irodaépületre is átterjedt. Egy embert a tűzoltók mentettek ki az épületből, őt a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Az oltás idejére több órára teljesen lezárták a forgalom elől a 38-as főút városból kivezető szakaszát. A tűz sűrű, fekete füstjét a város távolabbi pontjairól is látni lehetett.
– A Rákóczi utcán történt tűzesettel összefüggésben tűzvizsgálati eljárás indult, folyamatban lévő ügyről nem tudunk tájékoztatást adni az ügy lezárultáig – reagált érdeklődésünkre Dudás Szilvia tűzoltó százados, a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában