Jótékonyság

2024.07.28. 10:30

Jótékonyság Kolos gyógyulásáért

Szon.hu

A 4 for Dance táncegyüttes is fellép a sényői jótékonysági napon

Forrás: Kelet-Magyarország

Fotó: KM-archív

Kolos 2017-ben született, egyéves korában derült ki, hogy gyermekkori izomelhalásban, Duchenne típusú izomdisztrófiában (DMD) szenved. Ez egy veleszületett, örökletes betegség, amely fokozatosan károsítja az izomsejteket. A betegségével kapcsolatos gyógykezelések, az életminőségének javítása és a szükséges rehabilitációs eszközök biztosítása nagyon komoly anyagi terhet jelent a családnak. A Koloscsoda Gyógyulásáért Alapítvány augusztus 10-én Sényőn, az IKSZT udvarán szerez jótékonysági napot.  A program délelőtt 9 órakor kezdődik, a színpadon többek között látható lesz Molnár Orsi interaktív gyermekműsora, a 4 for Dance együttes előadása, a Vaga Banda gólyalábas produkciója, Ress Csaba retró slágerekkel érkezik, de lesz motor- és quad bemutató is. 

A Magyar Vöröskereszt Hősképző programmal és szűrővizsgálatokkal, a Magyar Honvédség laser fegyveres lövészettel, a rendőrség és az Áldozat Segítő Központ bűnmegelőzési tanácsokkal, a Nyíregyházi Egészségfejlesztési Iroda pedig általános egészségi állapot felméréssel várja az érdeklődőket, akik támogatójegy vásárlással segíthetik Kolos gyógyulását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában