Irodalom

2024.07.07. 11:27

Írótábor fiataloknak

Szon.hu

Forrás: illusztráció: baon.hu

Írótábort rendez július 25. és 28. között 14-19 évesek számára a Fiatal Írók Szövetsége (FISZ), rendezvényen a két oktató, Élő Csenge Enikő és Kazsimér Soma a lírai szövegek fejlesztésében segíti majd a fiatalokat.
A FISZ Junior workshop szervezői azok jelentkezését várják, akik érdeklődnek az irodalom és a szépírás iránt, van már néhány elkészült szövegük, és szívesen fejlesztenék a kreatívíró képességüket - áll a szervezők közleményében.
A fiatalok a kreatív feladatok, az íráskészség fejlesztése, a tematikus rendhagyó irodalomórák és a műhelymunka mellett személyesen találkozhatnak pályakezdő és már aktívan publikáló szerzőkkel, akik amellett, hogy részt vesznek a közös műhelymunkán, saját életpályájukkal és művészetükkel kapcsolatban is tartanak majd rövid előadásokat a kurzusra felvételt nyert alkotóknak.
A jelentkezés határideje július 18., a részvétel ingyenes. A kurzusra három vers beküldésével lehet jelentkezni, a pályázati anyagokat a szervezők egy darab word dokumentumban várják a [email protected] e-mail címre, anonim módon. A jelentkező nevét és életkorát csak az e-mail szövegében tüntessék fel.
A kurzus maximum tíz fővel indul, a kiválasztás a beküldött szövegek alapján történik. A felvételt nyert jelentkezőket e-mailben értesítik július 20-ig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában