Program

2024.07.06. 07:38

Igazi zenei csemege: Dés László-koncert lesz Nyíregyházán

A nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után most egy új színész-négyes mutatkozik be Dés László dalaival: Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál és Nagy Ervin. A koncertet a nyíregyháziak július 9-én hallgathatják meg a Rózsakert Szabadtéri Színpadon.

Szon.hu

Igazi zenei csemege lesz a keddi koncert

Fotó: facebook/Dés László koncertjei

Dés László a kiváló színésznővel, Básti Julival nagyon sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel, azután a legendás Férfi és Nő produkcióval végig járták az ország nagy koncert- színpadait és azóta is rendszeresen lépnek fel közösen. Für Anikó és Dés László ebben a produkcióban találkozott először a színpadon. Für Anikó remek színésznő, aki nagyszerűen énekel, saját koncertjével évek óta járja az országot. Mácsai Pállal, aki nemcsak kiváló prózai színész, de nagyszerűen énekel és gitározik, Dés László több produkcióban lépett már fel együtt, Nagy Ervinnel pedig 2021-ben kezdett együtt dolgozni Dés László. Közös koncertjüket július 9-én, kedden este hallgathatják meg a zenekedvelők a Rózsakert Szabadtéri Színpadon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában