Tiszavasvári

2024.05.10. 14:32

Megújul a tiszavasvári kormányablak

Hamarosan felújítják és kibővítik a Tiszavasvári, Városháza tér 4. szám alatti kormányablakot, ezért május 15. és június 3. között átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás. A munkálatok alatt a közelben Tiszalökön várják munkatársaink emelt létszámmal az ügyfeleket.

Szon.hu

Forrás: Vármegyei Kormányhivatal

A tiszavasvári polgármesteri hivatal földszintjén kialakított kormányablak az elmúlt esztendőben közel 20 ezer ügyfelet fogadott. A megemelkedett ügyfélforgalom indokolttá tette az ügyféltér bővítését, hogy az állampolgárok kulturált és kényelmes körülmények között várakozhassanak. A polgármesteri hivatallal folytatott egyeztetések nyomán sikerült olyan megoldást találni, amellyel jelentős mértékben, közel 50 négyzetméterrel növekedhet a kormányablak területe, így a jövőben korszerű és komfortos környezet áll rendelkezésre.

Román István főispán, Dr. Vinnai Győző a térség országgyűlési képviselője, és Szőke Zoltán, Tiszavasvári polgármestere május 9-én egyeztetett a bővítési munkálatok megkezdéséről és ütemezéséről annak érdekében, hogy az épületben működő polgármesteri hivatal működése zavartalan legyen a kivitelezés alatt, és a lehető leggyorsabban befejeződhessenek a munkálatok.

Román István főispán a helyszínen elmondta, hogy a kivitelezőktől azt kérte, hogy rekordgyorsasággal dolgozzanak, így csupán május 15. és június 3. között szünetel az ügyfélfogadás a tiszavasvári kormányablakban, ebben az időszakban az ügyfeleket a járás másik kormányablakában, Tiszalökön, a Kossuth utca 67. szám alatt várják, ahol plusz két fővel megerősítették az ügyintézői létszámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában