Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.04.17. 11:00

Pályán a jövő reménységei

Folytatódtak vármegyénkben is a gyermekbajnokság küzdelmei: Nyíregyházán, Nyírpazonyban és Csengerben léptek pályára a jövő reménységei.

Tarnavölgyi Gergely

Lány U-10, Nyíregyháza

Változatos képet mutatott a csapatok tudásszintje, de a lányok lelkesedése maximális volt. A két nyíregyházi csapat, a Marso TCE és a Szivacs KC összecsapása a jó színvonal mellett a kilátogató nézőknek köszönhetően kimondottan hangulatosra sikeredett – mondta a Zelk-iskolában megtartott forduló után Bereczki Andrea versenybíró.

Résztvevő csapatok: Marso TCE – Nyíregyháza-Kertváros I. és II., Kemecse SE, Kállósemjéni SZSE, Csenger I és II., Szivacs Kc és Fehérgyarmati DFSZSE

Lány U-12, Csenger

Volt szerencsém a korcsoport több fordulóján is részt venni, így elmondhatom, hogy a csapatok rengeteget fejlődtek az elmúlt időben. Ma a rendező Csenger VKC kiemelkedően teljesített, de a többiek bizony rohamléptekkel közelítenek hozzájuk – értékelt Hostisóczki Tamás, a játéknap versenybírója.

Eredmények:

Mátészalkai MTK – Csenger VKC 9-22
Hajdúnánás SK III. – Kemecse SE 33-1
Kisvárda I. – Mátészalkai MTK 9-15
SZUSE Fehérgyarmat – Hajdúnánás SK III. 18-14
Kemecse SE – Vitka SE 6-25
SRKGA – SZUSE Fehérgyarmat 16-15
Vitka SE – Kisvárda I. 12:29
Csenger VKC – SRKGA 21-14

Fiú U-14, Nyírpazony

A mai játéknapon magas hőfokú és iramú mérkőzéseket láthattunk, amit számszerű eredmények nem tükröznek hűen. A csapatok szervezettségben és játéktudásban magas minőséget képviseltek, gratulálunk a fiataloknak és felkészítőiknek – fogalmazott Hostisóczki Tamás versenybíró.

Eredmények:

SRKGA – Nyíregyházi SN 20-30
SZIKE Nyíregyháza – ASK Hajdúszoboszló 20-25
SRKGA – ASK Hajdúszoboszló 17-27
DSI Debrecen – Nyíregyházi SN 24-29
DSI Debrecen – SZIKE Nyíregyháza 18-27

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában