Nyíregyháza

2023.02.06. 16:28

Nyitás, és teljeskörű szolgáltatás

Évente kétszer íratható fel a támogatott gyógykezelés.

Fotó: Sipeki Péter

Mint arról korábban beszámoltunk, pénteken újranyitott a nyíregyházi élményfürdő.

– Az elmúlt hétvégén szombaton és vasárnap 600-600 vendég fordult meg a komplexumban – tudtuk meg Podlovics Lajostól, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatójától. Mint ismert a fürdő karbantartása során többek között szigetelték, festették és megtisztították a medencéket, átvizsgálták és szükség szerint javították a csúszdákat, valamint korszerűsítették a világítást is.
– A vendégek körében igen népszerű finn szaunát is teljeskörűen felújítottuk, itt jegyezném meg, hogy a szaunaprogramjaink is népszerűek,  előre megváltott szaunajeggyel vehetők igénybe,  előzetes regisztrációhoz kötöttek.

Regisztráció szükséges

A programokra regisztrálni, valamint a részvételre jogosító zsetonokat átvenni a fürdő pénztáraiban személyesen lehet, legkésőbb a program megkezdése előtt 30 perccel – hangzott el a fontos információ. A vezérigazgató kiemelte, a gyógyászati részleg szolgáltatási folyamatosan igénybe vehetőek, ott január 20-áig tartottak a karbantartási munkát.

 KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában