Helyi közélet
2017.06.06. 18:35
A nap receptje: töltöttburgonya-leves
Debrecen, Miskolc, Nyírbátor, Nyíregyháza - Laktató étel, mindössze négy hozzávalóból.
Debrecen, Miskolc, Nyírbátor, Nyíregyháza - Laktató étel, mindössze négy hozzávalóból.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, a közepét kifúrjuk, megtöltjük kolbászhússal vagy tojással összekevert apróra vágott sonkával. Sonkalébe feltesszük főni, ha a burgonyák megfőttek, mint egy hagyományos burgonyalevest, tejfölös-magyaros rántással sűrítjük.
- Vadon Albertné, Nyírbátor -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre