Helyi közélet

2017.06.06. 18:35

A nap receptje: töltöttburgonya-leves

Debrecen, Miskolc, Nyírbátor, Nyíregyháza - Laktató étel, mindössze négy hozzávalóból.

Debrecen, Miskolc, Nyírbátor, Nyíregyháza - Laktató étel, mindössze négy hozzávalóból.

Hozzávalók:

  • 12 burgonya
  • kolbász
  • sonka
  • főtt tojás
  • Elkészítés:

    A burgonyát megtisztítjuk, a közepét kifúrjuk, megtöltjük kolbászhússal vagy tojással összekevert apróra vágott sonkával. Sonkalébe feltesszük főni, ha a burgonyák megfőttek, mint egy hagyományos burgonyalevest, tejfölös-magyaros rántással sűrítjük.

    - Vadon Albertné, Nyírbátor -

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában