Helyi közélet
2017.06.14. 13:44
A nap receptje: májas tekercs
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Nyírtelek - Sajtos-baconös csirkecsoda, őzgerincformában sütve.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Nyírtelek - Sajtos-baconös csirkecsoda, őzgerincformában sütve.
Hozzávalók
Elkészítés
A csirkemellet kiklopfoljuk, majd borsozzuk, sózzuk. Az őzgerincformát kibéleljük a baconnel, beleigazgatjuk a csirkemellet, majd beletesszük a csirkemájat. Kicsit borsozzuk, megszórjuk sajttal, rátesszük a friss kolbászhúst, majd ismét megszórjuk sajttal. Ráhajtjuk a csirkemellet és a bacont, meglocsoljuk egy kevés olajjal és megsütjük.
- Tóth Zoltánné, Nyírtelek -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre