Helyi közélet

2017.06.20. 13:15

A nap receptje: csülkös-gombás karaj

Debrecen, Miskolc, Nyírbátor, Nyíregyháza - Ebből a három hozzávalóból egyszerűen nem sülhet ki rossz dolog.

Debrecen, Miskolc, Nyírbátor, Nyíregyháza - Ebből a három hozzávalóból egyszerűen nem sülhet ki rossz dolog.

Hozzávalók:

  • 80 dkg karaj
  • 20 dkg főtt-füstölt csülök
  • 10 dkg lilahagyma
  • 10 dkg gomba
  • bors
  • fokhagyma
  • 1 dl olaj
  • Elkészítés:

    A karajt felszeleteljük, fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával. Kevés olajon egy serpenyőben a szeleteket megsütjük. Ugyanebben a serpenyőben elkészítjük a ragut: az olajon megpároljuk a hagymát, a gombát, hozzátesszük a csülköt, és ha kész, a karajszeletekkel összepároljuk. Sült vagy steakburgonyával tálaljuk.

    - A Kakukk Étterem ajánlásával -

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában