Helyi közélet
2017.06.20. 13:15
A nap receptje: csülkös-gombás karaj
Debrecen, Miskolc, Nyírbátor, Nyíregyháza - Ebből a három hozzávalóból egyszerűen nem sülhet ki rossz dolog.
Debrecen, Miskolc, Nyírbátor, Nyíregyháza - Ebből a három hozzávalóból egyszerűen nem sülhet ki rossz dolog.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A karajt felszeleteljük, fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával. Kevés olajon egy serpenyőben a szeleteket megsütjük. Ugyanebben a serpenyőben elkészítjük a ragut: az olajon megpároljuk a hagymát, a gombát, hozzátesszük a csülköt, és ha kész, a karajszeletekkel összepároljuk. Sült vagy steakburgonyával tálaljuk.
- A Kakukk Étterem ajánlásával -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre