Helyi közélet

2011.10.30. 12:48

Fővárosi képzőművészek dögei látogatása

Döge - A napokban a budapesti Képzőművészeti Egyetem tanári delegációja tett látogatást Dögén. Kőnig Frigyes rektor és több képzőművészeti tanszék vezetője egy kölcsönös együttműködés kialakításának reményében kereste fel a község irigylésre méltóan szép és építészetileg is egyedülálló nevelési, oktatási és művelődési intézményeit.

Döge - A napokban a budapesti Képzőművészeti Egyetem tanári delegációja tett látogatást Dögén. Kőnig Frigyes rektor és több képzőművészeti tanszék vezetője egy kölcsönös együttműködés kialakításának reményében kereste fel a község irigylésre méltóan szép és építészetileg is egyedülálló nevelési, oktatási és művelődési intézményeit.Megbeszélést folytattak a település, valamint az intézmények vezetőivel, és egy kulturális együttműködési megállapodás tervezetéről állapodtak meg. A tervek között művészeti kiállításokat valósíthatna meg a helység, de elképzeléseket vázoltak fel köztéri alkotások rendszeres időszaki tárlatairól is.

- KM -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában