Helyi közélet
2011.06.11. 16:40
Készítsük együtt!- Rigó Jancsi
<p>Mai csokis csodánk elkészítéséhez a korábban látottakat is használni fogjuk Kollonay István mestercukrász segítségével, ugyanis mai finomságunkban a csokis íz, a hab és krém dominál. A legismertebb prímás neve után kapta ez a sütemény is a nevét, ismerjék meg önök is Rigó Jancsit!</p>
Hozzávalók
2 db 6 tojásos kakaós piskóta
8 dl tejszín
8 dkg porcukor
4 dkg vanília cukor
10 dkg bevonó csokoládé
5 evő kanál olaj a csokoládé hígításához
-Pusztai Sándor-
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre