Helyi közélet

2011.06.11. 16:40

Készítsük együtt!- Rigó Jancsi

<p>Mai csokis csodánk elkészítéséhez a korábban látottakat is használni fogjuk Kollonay István mestercukrász segítségével, ugyanis mai finomságunkban a csokis íz, a hab és krém dominál. A legismertebb prímás neve után kapta ez a sütemény is a nevét, ismerjék meg önök is Rigó Jancsit!</p>

Hozzávalók

2 db 6 tojásos kakaós piskóta

8 dl tejszín

8 dkg porcukor

4 dkg vanília cukor

10 dkg bevonó csokoládé

5 evő kanál olaj a csokoládé hígításához

-Pusztai Sándor-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában