Ktasztrófavédelem

3 órája

Tűzoltói beavatkozások október második hétvégéjén

Péntektől vasárnap éjfélig az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében:

Szon.hu

Forrás: Fotók: Katasztrófavédelem

Pénteken berendezési tárgyak, ruhák égtek egy kisvárdai, közművekkel nem rendelkező családi ház egyik szobájában. A helyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral, kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A lakók nem tartózkodtak az ingatlanban, személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Ráfutásos baleset történt péntek kora reggel Kántorjánosi térségében, az M3-as autópálya 261-es kilométerszelvényénél. Egy személygépkocsi hátuljának ütközött egy kisbusz. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanítottak, a vízelvezető árokban, oldalára borult személygépkocsit a kerekeire állították, majd átadták a helyszínt a rendőröknek.

Több leszakadt, lehasadt faágat távolítottak el a baktalórántházi hivatásos tűzoltók a 4104-es útról péntek délelőtt.

Úttestről lesodródott, majd fának ütközött egy személygépkocsi Máriapócsnál, a 4911-es út 28-as kilométerszelvényénél. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőröknek.

Két személygépkocsi ütközött össze a nyíregyházi Sóstói út és Erdő sor kereszteződésénél. A helyi hivatásos tűzoltók az egyik járművet áramtalanították.

Lesodródott az úttestről, majd a tetejére borult egy személygépkocsi Balkány-Nagykecskés tanyánál. A szakolyi önkormányzati és a balkányi önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót.

 

Szombaton tűz keletkezett egy apagyi melléképületben. Bútorzat és ruhák égtek a hullámpala fedésű, családi ház mellé épített helyiségben. A lángok átterjedtek a tetőlécekre is. Az ott lakók a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották a tüzet. A baktalórántházi és nyírbátori egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal szüntették meg a még parázsló, füstölő részeket. 

Melléképület, valamint benne tárolt kartonpapír égett a nyírcsászári Dózsa György utcában szombat késő délután. A nyírbátori hivatásos tűzoltók két gyorssugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi a kocsordi Szent István utcában, a 49-es főút 24-es kilométerénél. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Két személyautó karambolozott a 49-es főút 10-es kilométerénél, Járminál. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették a forgalmi akadályt, majd átadták a helyszínt a rendőröknek.

-adta hírül a katasztrófavédelem

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában