NAV

1 órája

Konzultációra hívja az adószakmát a NAV

Az adózás legnagyobb szakmai fórumát, a Nemzeti Adókonzultációt, 2024. november 19-én rendezi meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: metropol.hu

Az esemény középpontjában a NAV szolgáltatásai állnak, de szóba kerül a mesterséges intelligencia, az eÁFA, és az is, hogy a pontos adatszolgáltatás lehet a legjobb módszer az adóellenőrzések elkerülésére. A folyamatok alappilléreit az adatok és az adatvagyon felhasználása biztosítja.

Az adókonzultáción a hivatal bemutatja legfontosabb innovációit és fejlesztési terveit, de a párbeszédre, az aktualitások nyomon követésére is lehetőséget biztosít. A NAV jelenleg dolgozik az elkövetkező évek legfontosabb stratégiai irányain, ami az adókonzultáció egyik kiemelt témája lesz. A NAV új stratégiája az adatvezérelt szolgáltatás, adatvezérelt ellenőrzés mellett az adótudatosság erősítésére, a jogkövetési hajlandóság növelésére épül, amelyhez nélkülözhetetlen az adószakma véleményének figyelembevétele.

A Nemzeti Adókonzultációnak 2024. november 19-én a Larus rendezvényközpont ad otthont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában