Tűzeset

2024.09.05. 15:03

Tűz Nyírteleknél! - Fóliasátrakat is veszélyeztet (frissítve)

Száraz fű ég Nyírtelek külterületén

Szon.hu

Frissítés 

17.30

Utómunkálatokat végeznek a tűzoltók Nyírtelek külterületén

Megkezdték az utómunkálatokat a tűzoltók Nyírtelek külterületén, ahol három hektáron égett a száraz fű és az akácos aljnövényzete a Görögszállás tanyánál. A nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték az oltási munkálatokat.

16.34

Körülhatárolták a lángokat Nyírtelek külterületén

Három vízsugárral és két vízmonitorral megakadályozták a tűz továbbterjedését Nyírtelek külterületén, ahol három hektáron égett a száraz fű és az akácos aljnövényzete a Görögszállás tanyánál. A nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végzik a munkálatokat.

--------------------------------

14.51

A tűz az akácos aljnövényzetét is elérte.

Százötven méter hosszan, három méter szélességben ég a száraz fű Nyírtelek külterületén, a Görögszállás tanyánál. A tűz továbbterjedt az akácos aljnövényzetére, valamint fóliasátrakat is veszélyeztet. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral kezdték oltani a lángokat, a munkálatokat azonban a feltámadó szél nehezíti. A helyszínre várják a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is - közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában