Országos Mentőszolgálat

2 órája

Szabadnapos nyíregyházi mentősök mentették meg egy család életét!

Vasárnap reggel két nyíregyházi bajtársunk 24 órás szolgálatból tartott hazafelé, amikor meglátták, hogy az egyik utcából hatalmas füst gomolyog.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / Országos Mentőszolgálat

Sárosi Sándor, Gebri Zoltán és egy szintén otthonába tartó rendőr azonnal a füst forrásának keresére indultak. Kis idő múlva megtalálták az ingatlan, amelynek melléképülete ekkora már teljes terjedelmében égett. Az ingatlan lakói bent aludtak, nem is sejtve a bajt.

A bajtársak azonnal tűzoltók segítségét kérték, miközben igyekeztek minél nagyobb zajt csapni, hogy felébresszék a lakodalom után otthon pihenő családot. Végül a folyamatos csengetésnek köszönhetően az életmentők sikerrel jártak és sikeresen kimenekítették, majd biztonságos távolságba segítették a lakókat, megelőzve ezzel a tragédiát, amit a tűz továbbterjedése okozhatott volna. A mentésben résztvevőknek gratulálunk! - írta az Országos Mentőszolgálat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában