Borzalmas

2 órája

A 42 éves férfi egy 13 éves kislánnyal folytatott szexuális viszonyt

Megszöktette a gyermeket az ügyészség letartóztatását indítványozta.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Az ügyészség a bűnismétlés veszélyére tekintettel indítványozta annak a 42 éves férfinek a letartóztatását, aki 2024 nyarától szerelmi és szexuális kapcsolatot tartott fenn egy 13 éves kislánnyal.

A gyermek szülei amikor ezt megtudták feljelentést tettek a férfivel szemben, akit a bíróság – még nem jogerősen - végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt.

A férfit ezen büntetőeljárás sem tartotta vissza attól, hogy a kapcsolatát a gyermekkel folytassa. Szeptember 2-án a szülők tudta és beleegyezése nélkül megjelent a kislány iskolája előtt, és őt ismeretlen helyre magával vitte. A gyermek 3 hét elteltével adott magáról a szüleinek életjelet, ekkor az édesapa haza vitte.

Néhány nap múlva azonban a férfi ismét megszöktette a kislányt az iskola elől, és ezzel kivonta őt az iskolai és szülői nevelés alól, társaságában csavargó, züllött életmód folytatására bírta rá, veszélyeztette a kiskorú értelmi, erkölcsi és érzelmi fejlődését.

A járásbíróság 1 hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. - adta hírül szerkesztőségünknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában