Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.08.28. 08:20

Pusztítottak a lángok Tiszavasváriban

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Szon.hu

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Tiszavasváriban, a Keskeny utcánál három különböző helyen és időpontban oltották a kétezer-ötszáz, valamint háromezer-háromezer négyzetméteres szabadtéri tüzeket a helyi önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók. Mindenhol száraz aljnövényzet és kommunális hulladék égett.

Nyíregyházán, a Kerék utcai vasúti töltés, valamint a mellette lévő tarló égett foltokban ezer négyzetméteren. A város hivatásos tűzoltói egy gyorssugárral, kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

A demecseri önkéntes tűzoltók harminc négyzetméteres szabadtéri tüzet oltottak el a demecseri Kodály Zoltán út mögötti szabad területen, ahol gaz, hulladék égett. A kisvárdai Sorompó utcában tíz négyzetméteren égett száraz fű egy üres telken. Az ottani lángokat egy gyorssugárral, kéziszerszámokkal oltották el a helyi hivatásos tűzoltók.

Úttestre dőlt nagy méretű fát távolítottak el motoros láncfűrésszel a nyírbátori hivatásos tűzoltók tegnap, a 4915-ös út nyírbátori szakaszáról - közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában