Tűzeset

2024.08.26. 08:23

Kigyulladt egy autó a 4-es főúton

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Szon.hu

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi vasárnap a 4-es számú főúton a tiszabezdédi körforgalomnál. A záhonyi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, két gyorssugárral.

Több szabadtéri tűzesetnél avatkoztak be tegnap Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltói. Tiszaeszláron hatszáz, Tiszavasváriban két helyen összesen négyszáz, Gyürén száz, Tiszabercelen és Máriapócson száz négyzetméteren, Kéken egy hektáros, Gávavencsellőn és Vaján három hektáros területen pusztítottak a lángok. A beavatkozók kéziszerszámokkal, puttonyfecskendőkkel és gyorssugarakkal számoltak fel a tűzeseteket.

Több faágat távolítottak el tegnap a nyíregyházi hivatásos tűzoltók. A vármegyeszékhely Dózsa György utcájában járókelőket veszélyeztető fát, a Kölcsey Ferenc utcában úttestre és kerítésre borult fát távolítottak el motoros láncfűrésszel - közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában