Drámai felvételek

2024.08.13. 16:30

Nyíregyházi raktártűz: a tűz továbbterjedt egy többszintes irodaépületre is

A tűzeset során egy embert a tűzoltók mentettek ki az épületből

Szon.hu

Fotó: Sipeki Péter

Frissítés 

21:40

Eddig tisztázatlan okból keletkezett a tűz. Az oltási munkálatok előreláthatólag reggelig is eltarthatnak. Személyi sérülésről nincs tudomásunk.

21.00

Több, egymáshoz épített raktár égett teljes terjedelmében kedd délután Nyíregyházán, a Rákóczi úton.

A tűz továbbterjedt egy többszintes irodaépületre is. A tűzesethez 16 tűzoltóegység vonult Nyíregyházáról, Nyírbátorból, Kisvárdáról, Mátészalkáról, Hajdúnánásról, Baktalórántházáról és Demecserből. A tűz oltását a szabolcs-szatmár-bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Közel 60 tűzoltó, tizenöt vízsugárral oltja a lángokat. A tűzeset során egy embert a tűzoltók mentettek ki az épületből és átadták a mentőknek - közölte a katasztrófavédelem.

18.50

Továbbra sem sikerült eloltani a Rákóczi utcán keletkezett hatalmas tüzet. A nyíregyháziak mellett Mátészalkáról, Nyírbátorból, Kisvárdáról, Hajdúnánásról és Szerencsről is érkeztek tűzoltók, hogy megfékezzék a lángokat. Több mint tíz vízsugárral dolgoznak a helyszínen – mondta el lapunknak Dudás Szilvia. A tűzből kimentett ember megtalálásának körülményeiről későbbre ígértek tájékoztatást.

18.28

Fotóriporterünk legfrissebb felvételei a helyszínről:

Forrás: NYÍREGYEN HALLOTTAM/Mihály Ambró
Fotó: Sipeki Péter
Fotó: Sipeki Péter

17.14

Kigyulladt több, ruhák tárolására használt raktárépület kedd délután Nyíregyházán, a tűzben egy ember megsérült - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Dudás Szilvia közlése szerint a lángok a Rákóczi utcában, a Tokaji út közelében lévő ingatlanokon csaptak fel, majd egy kétszintes irodaépületre is átterjedtek.
A nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók nagy erőkkel oltják a lángokat, a helyszínre tart több más egység és a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat - tette hozzá a szóvivő.

17.03

Kimentettek egy embert a tűzoltók a nyíregyházi tűzből

Egy embert kimentettek a tűzoltók azokból a raktárépületekből, amelyekben tűz ütött ki Nyíregyházán, a Rákóczi utcában. Ruhák tárolására használt ingatlanok égnek, és a tűz egy kétszintes irodaépületre is átterjedt. A nyíregyházi, a kisvárdai, a hajdúnánási és a baktalórántházai hivatásos tűzoltók a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, nagy erőkkel oltják a lángokat. A helyszínre indult egy-egy vízszállító Mátészalkáról és Nyírbátorból is - közölte a katasztrófavédelem.

Fotó: Szabolcs Trafi/ Útinfó, Deák János

16.56

Fotó: Till Szabolcs

16:41

Raktárak égnek Nyíregyházán

A Rákóczi utcában oltják a lángokat a tűzoltók

Kigyulladt több raktár Nyíregyházán, a Rákóczi utcában, a Tokaji út közelében. Ruhák tárolására használt ingatlanok égnek, és a tűz egy kétszintes irodaépületre is átterjedt - közölte a katasztrófavédelem. A nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók a város tűzoltósági főfelügyelőjének irányítása mellett, nagy erőkkel oltják a lángokat. A helyszínre tart több más egység és a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Fotó: Szarka Lajos

-----------------------------

16:30

A Rákóczi utcán több raktárhelyiségből álló telepen keletkezett tűz kedden délután, a hatalmas fekete füstöt még a Kállói utcán, de még Nagycserkeszről is lehet látni. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint több egység is kivonult az esethez, folyamatban van a tűz pontos felderítése és oltása. 

Fotó: Lajti Evelin

Cikkünket folyamatosan frissítjük. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában