Bukta

2024.08.23. 12:49

Drónkezelő szúrta ki a szökevényt (videó)

Elfutott, majd elbújt a készenléti rendőrök elől az a körözött, akinek a kezén végül mégiscsak kattant a bilincs.

Szon.hu

Forrás: Fotó: Youtube/PoliceHungary

A Kisvárdai Rendőrkapitányság körözési akciót tartott augusztus 22-én. Ebben vett részt a Készenléti Rendőrség nyírbátori osztálya is. Az egyik szabolcsi kistelepülésen egy 40 éves férfit kerestek. 60 nap elzárást kapott lopás miatt, de nem vonult be a börtönbe, ezért a Nyíregyházi Törvényszék BV Csoportja körözést adott ki ellene.

Amikor a készenléti rendőrök lakcímén keresték, a felesége azt állította, hogy nincs otthon, Budapestre ment dolgozni. Az akciót a magasból biztosító drón kezelője azonban észlelte, hogy a férfi – meglátva az egyenruhásokat – hátul kifutott a házból, majd beszaladt a kettővel mellettük lévő ingatlanba, ahol édesanyja lakik. Sokáig nem bujkálhatott, hiszen a drónkezelő azonnal jelzett a kollégáinak, akik néhány pillanat alatt el is fogták a körözöttet.

Ruházatátvizsgálást, majd bilincselést követően vitték is a Kisvárdai Rendőrkapitányságra, onnan Nyíregyházára, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, hogy megkezdhesse elzárásának letöltését.

-adta hírül a police.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában