Tűz

2024.07.20. 13:52

Kigyulladt egy lakóház Tiszarádon

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Frissítés

Eloltották a tiszarédi tüzet

A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával eloltották a tiszarédi családi ház tüzét. A rajok három vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az épületből két gázpalackot kivittek, az egyiket vissza is kellett hűteniük. A tűzoltók már az utómunkálatokat végzik. A ház, amelyben négyen éltek, lakhatatlanná vált.


Az épület tetőszerkezete teljes terjedelmében ég. 

Tűz ütött ki egy tiszarádi, Széchenyi utcai családi házban. A nagyjából száz négyzetméteres épület tetőszerkezete teljes terjedelmében ég, több helyiségben bútorok lángolnak. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei műveletirányítás a nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltókat riasztotta az esethez. A rajok áramtalanították a házat, a lángokat két vízsugárral kezdték oltani. - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában