Újfehértó

2024.06.27. 10:06

Volt olyan is, akinek ingyen adta az újfehértói díler

A Nyíregyházi Járási Ügyészség kábítószer kereskedelemmel vádolja azt a férfit, aki nemcsak magának vásárolta a kábítószert, hanem ismerőseinek is adott el belőle.

Szon.hu

Forrás: police.hu

A 30-as évei végén járó férfi évek óta rendszeresen fogyaszt a köznyelvben csak „speed”-ként ismert kábítószert. Mivel hetente több alkalommal is megfordult Budapesten, onnan szerezte be a kábító hatású anyagokat, és nem csak magának, hanem ismerőseinek is adott el belőle.

Az általa olcsóbban nagyobb tételben megvásárolt amfetamint és marihuánát kisebb adagokra porciózta, és azt így értékesítette, de volt olyan is, hogy a nála sofőrként dolgozó személyeknek munkájukért cserébe ingyen adta.

A nyomozók újfehértói otthonában ütöttek rajta a férfin, ahonnan egyik vevője éppen akkor távozott. A melléképület hűtőjéből a nyomozók 6 kisebb és egy nagyobb tasakban kábítószert találtak, melyet lefoglaltak.

Az ügyészség kábítószer kereskedelem miatt emelt vádat ellene. Beismerése esetén 3 év börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra tett indítványt vádiratában - írta Dr. Borsodi-Buss Emese, sajtószóvivő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában