Katasztrófavédelem

2024.06.25. 10:15

Műszaki mentések hétfőn

Szon.hu

A szombat esti, vasárnap hajnali vihar után keletkezett károk felszámolása még hétfőn is zajlott Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében.

Tizenhatszor vízeltávolítást végeztek a térségbeli tűzoltóegységek, többek között Rakamaz, Kisvárda, Buj, Ibrány és Ajak településeken. Volt olyan ibrányi ingatlan, amelynek pincéjében egy méter magasságban állt a csapadékvíz. A helyiségből a település önkormányzati tűzoltói szivattyúzták ki a vizet.

Tizenegy esetben sérült ágakat, fákat távolítottak el a tűzoltók úttestekről, légvezetékekről, melléképületekről, ingatlanokról, valamint tizenegy sérült tetőszerkezet miatt is volt tegnap tűzoltói beavatkozás.

Az ibrányi önkormányzati tűzoltók baleset miatt vonultak Balsára tegnap kora reggel. A Szabolcsvezér utcában egy kisteherautó lesodródott az úttestről, majd fának ütközött. A tűzoltók áramtalanították az autót, majd a rendőrségi helyszínelést követően megszüntették a forgalmi akadályt - írta a katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában