Ügyészség

2024.06.27. 13:34

Ezért hajtott többször is kerítésnek a nő!

Egy kis alvás nem üríti ki a szervezetből az előző este elfogyasztott nagy mennyiségű alkoholt. Erre kellett rájönnie annak a nőnek, aki ittassága miatt többször kerítésnek hajtott.

Szon.hu

A középkorú nő 2023 nyarán a késő esti órákban nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott, majd lefeküdt aludni. Másnap hajnalban - még mindig súlyosan ittas állapotban - személygépkocsival dolgozni indult Nyíregyházára. Útközben a kemecsei úton nem tudta a gépjárművét az úton tartani, és többször neki ütközött egy telephely beton alapzatú kerítésének.
Ekkor a mögötte haladó gépjármű sofőrje megpróbálta a szemmel láthatóan ittas nőt visszatartani, és elkérni az indítókulcsát, de nem járt sikerrel, a nő - adatai hátra hagyása és a hatóság értesítése nélkül - tovább hajtott.
A szemtanú több kilométeren át követte őt, és csak akkor tudta tőle az kulcsot megszerezni, mikor a nő autója a futómű megrongálódása miatt megállt.
Az ügyészség ittas vezetés miatt emelt vádat ellene, pénzbüntetésre és járművezetéstől eltiltásra számíthat.
A csatolt fotón a nő megrongált gépjárműve látható - tájékoztatta portálunkat Dr. Borsodi-Buss Emese, sajtószóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában