Rendőrség

2024.06.26. 08:57

Bűnbe esett a 15 éves nyíregyházi lány

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 15 éves nyíregyházi lányt 2024. június 25-én. Ellene a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a lányt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2024. június 25-én Nyírkarászban elfogtak egy 23 éves baktalórántházi lakost. A férfi ellen két körözés volt érvényben, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg ezért azokat az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2024. június 25-én elfogtak egy 40 éves nyíregyházi lakost, aki ellen hét körözés volt érvényben. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg ezért azokat a Nyíregyházi Járásbíróság 81 nap elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a körözött férfit előállították a rendőrőrsre - írta a rendőrség.

 

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában