Katasztrófavédelem

2024.03.04. 08:19

Nyíregyházi családi házban bukkant fel a gyilkos gáz!

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: katasztrófavédelem.hu

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy nyíregyházi, Vénusz utcai családi ház fürdőszobájában, vasárnap délután. A jelzéskor a helyiségben a gázkazán működött. A helyi hivatásos tűzoltók a gázszolgáltatóval közösen rekonstruálták az esetet. Az egység mérései alacsony értékben mutatták ki a szén-monoxidot a házban. A gázszolgáltató szakembere a kazánt kizárta a szolgáltatásból. Az esetről értesítették a kéményseprőket. Személyi sérülés nem történt.

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz fű az ibrányi József Attila utcában, egy családi ház hátsó kertje mögött. A tiszamogyorósi Béke utcában háromszáz négyzetméteren lángolt az aljnövényzet. Tiszarádnál, a 38316-os út 1-es kilométerszelvénynél száz méter hosszan égett a száraz fű. A helyszíneken az ibrányi önkormányzati és a záhonyi hivatásos tűzoltók oltották el a szabadtéri tüzeket. - adta hírül szerkesztőségünknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában