Durva

2024.03.27. 20:55

Nyírbátori családapa halt meg a balesetben Nagykálló és Újfehértó között

Lengyel Nóra

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Ahogy hírül adtuk, ma délután halálos gázolás történt Nagykálló és Újfehértó között. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményt adott ki, ugyanis a nyírbátori mérnökség egyik kollégáját, Tibort gázolta halálra egy kisbusz. Amint írják, az 55 éves édesapát próbálták újraéleszteni a helyszínen, sajnos sikertelenül. A kollégák jelzőőrös irányítás mellett padkarendezési munkákat végeztek, pont pakoltak össze, már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia. A jármű sofőrje eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetirány szerinti másik sávba, belehajtott a munkaterületbe, a védett sávba és a padkán tartózkodó munkatársukat elütötte. A hatóságok jelenleg is nyomoznak, hogy miért haladt szabálytalanul a jármű sofőrje az érintett szakaszon.

Így emlékeznek az áldozatról: "Tibor oszlopos tagja volt nyírbátori csapatunknak, több mint 2 évtizeden át volt közutas. Fontos szakembert, kiváló barátot és családapát veszítettünk ma el. Osztozunk a család fájdalmában, felfoghatatlan számunkra, hogy ez ma megtörténhetett.

Tiborral együtt 2000 óta már 22 kollégánk halt meg munkavégzés közben szabálytalan, figyelmetlen autósok miatt."
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában