Időjárás

3 órája

Nem lesz csapadék!

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

Szöveges előrejelzésKedd

Gyengén felhős, napos időre számíthatunk. A nap második felében nyugat felől fokozatosan növekszik a felhőzet, de csapadékra nem kell számítani. A déli szél helyenként megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Szöveges előrejelzés

Szerda

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan fordul elő kisebb eső, szitálás. Mindössze 10 és 17 fok között alakul a hőmérséklet. Az ÉK-i szél megélénkül.

Szöveges előrejelzés

Csütörtök

Többnyire erősen felhős, vagy borult idő lesz jellemző, sok helyen esővel és záporokkal. A szél több helyen megélénkül. A hajnali 6 és 14 fok közötti hőmérsékletek délutánra 11 és 19 fok közé emelkednek.

Szöveges előrejelzés

Péntek

Nagyrészt erősen felhős idő várható, helyenként esővel, vagy záporesővel. Az északi szél sok helyen megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 6 és 12 fok között, míg a legmagasabb 13 és 20 fok között alakul.

Szöveges előrejelzés

Szombat

A nap folyamán fokozatosan csökken a felhőzet, így többórás napsütésre van kilátás. Csapadék nem várható. A hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Forrás: koponyeg.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!