Időjárás

2 órája

Kellemes idő lesz!

Szon.hu

Forrás: illusztráció / pixabay

Szöveges előrejelzésSzombat

Nyugaton, északnyugaton erősen, máshol változóan felhős időre van kilátás, csapadék nélkül. A DK-i szél továbbra is élénk lehet. 19-20 fok körüli kellemes idő valószínű.

Szöveges előrejelzés

Vasárnap

A pára és a köd lassan felszáll, majd többnyire gyengén felhős idő várható, bár északnyugaton helyenként erősebb felhősödés is előfordulhat. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szél általában enyhe marad. A hőmérséklet délután 16 és 22 fok között mozog.

Szöveges előrejelzés

Hétfő

Éjszaka pára képződhet, de nappal változóan felhős időre számíthatunk. Csapadék nem várható, és a hőmérséklet kellemesen alakul, napközben 20 fok körüli értékekkel.

Szöveges előrejelzés

Kedd

Hajnalban sok helyen kialakulhat köd és rétegfelhőzet, amely helyenként hosszabb ideig megmaradhat. Másutt gyengén felhős idő lesz, és több órás napsütésre is lehet számítani. Néhol előfordulhat szitálás vagy gyenge eső. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható.

Forrás: koponyeg.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!