Angyalbefektető Kállósemjénben - Turbófeltöltés Balogh Petyával

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara "Egyedi turbófeltöltés vezetőknek - előadás és workshop" címmel szakmai fórumot rendez október 9-én (szerdán) délelőtt 9 órai kezdéssel Kállósemjénben, a Kállay Kúriában.

Balogh Petya (középen) legutóbb júniusban Érpatakon tartott hasonló tematikájú workshopot - a képen Párkányiné dr. Csurka Edina főtitkár és Pekó László elnök

Fotó: Fotó: Kamara

- Az eseményre várjuk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében tevékenységet folytató vállalkozások képviselőit, vezetőit. A rendezvényen résztvevők hazánk egyik legsikeresebb vállalati vezetőjétől, Balogh Petyától tanulhatnak a cégépítésről és fejlesztésről. Egyedülálló gyakorlati tanácsokat kaphatnak, amivel vállalkozásukat a következő szintre emelhetik - beszélt portálunknak a részletekről Párkányiné dr. Csurka Edina, a kamara főtitkára.

Hozzátette, a kállósemjéni workshopon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni itt található linken lehet.

A kamara felhívja a figyelmet, hogy a rendezvényre, a maximális létszám és terem befogadóképessége szerint tudják biztosítani a részvételi lehetőséget, valamint csak a vállalkozások vezetői regisztráljanak.

Kérdés esetén vagy további tájékoztatás céljából Jécsák Tibort keressék az érdeklődők az alábbi elérhetőségeken: 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában