Vadgazdálkodás

2 órája

Vizslák mérik össze tudásukat

Szon.hu

A magyar vizslák lesznek a főszereplők

Fotó: Illusztráció: KM

Az idei Országos Vizsla Főversenynek Vásárosnamény ad otthont 2024. október 11. és október 13. között az Országos Magyar Vadászkamara szervezésében. A szervezők döntése alapján az idei főverseny szakít a korábbi hagyományokkal, nem tartanak vármegyei szintfelmérőket és regionális versenyeket, hanem a beérkezett nevezéseket rangsorolják, és a 20 legjobb teljesítménnyel büszkélkedő kutyát és gazdáját hívják meg a főversenyre.

Október 11-én 13 órakor rendezik meg a megnyitó ünnepséget a Hunor Hotel és Éterem épületében, majd 14 órától bemutathatják tudásukat a kutyák. Az esti programban szerepel a Hunor vadászati kiállítás megtekintése tárlatvezetéssel. Másnap már 8 órakor megkezdődik a főverseny. Este gálavacsorán vesznek részt a vadászok, fellép a Vásárosnaményi Férfikar és a Bürkös zenekar. A harmadik napon, október 13-án is 8 órakor várják a különböző feladatok a kutyákat és a gazdákat, az ünnepélyes eredményhirdetést 15 órától tartják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!