Szabadidő

2024.09.07. 16:00

A vándorserleget egy évig őrizheti a győztes

Szon.hu

Hangulatos környezet várja a horgászokat Apagyon

Fotó: KM

Dr. Maleczky Imre emlékére az idén (2024) is versenyt rendez a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szövetsége szeptember 8-án, vasárnap az apagyi Kenderáztató-tónál. 
A viadal névadója egykoron a megyei szövetség elnökeként dolgozott, munkájával lelkesen és áldozatkészen segítette a horgászokat, halála nagy veszteséget jelentett a szervezetnek és a horgásztársadalomnak. 
A verseny egyfordulós és kategória nélküli. A résztvevők egy bottal, úszós készséggel várhatják a halak kapását. A szervezők a Maleczki család támogatásával az első öt helyezettet díjazzák, az első helyezett pedig elnyeri a dr. Maleczky Imre Emlékverseny vándorserlegét. Az érdeklődők szeptember 4-én 12 óráig jelentkezhettek. A gyülekező 6.30-kor lesz a versenypályán, a verseny 8.30-kor kezdődik, és 12.30-ig tart. A mérlegelést követően kihirdetik az eredményt, átadják a díjakat, majd az ebéd elfogyasztásakor fel lehet idézni a verseny legemlékezetesebb pillanatait. 
A fogyatékkal élők vármegyei horgászversenyét is megrendezik szeptember 8-án az apagyi Kenderáztató-tavon. A résztvevők egy bottal horgászhatnak, ami lehet úszós vagy fenekezős készség egy horoggal. A gyülekezés 6.30-tól lesz, a verseny 8.30-tól 12.30-ig tart azoknak, akik előzetesen neveztek.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!