Nyíregyháza

2024.04.19. 10:41

Nyíregyházi siker született a nemzeti és nemzetközi nyílt cheerleadingversenyen

Lenyűgözték a zsűrit

L. Tóth Lajos

Büszkén mutatták az érmüket

Fotó: az egyetem archívuma

A cheerleading a torna, az akrobatika és a tánc elemeit ötvözi. Nemrég rendezték meg a VI. Ludovika-ELTE-BEAC Spring Open Nemzeti és Nemzetközi Nyílt Cheerleading Versenyt, ahol a Nyíregyházi Egyetemi Sport­egyesület (NYESE) legfiatalabb szakosztályának tagjai reprezentálták az intézményt az első versenyükön.

Lenyűgözték a zsűrit 

A rengeteg gyakorlás, a csapat kemény munkája és odaadása gyümölcsözött, a versenyzők színvonalas, összehangolt produkciója lenyűgözte a zsűrit. 
Senior Jazz Double kategóriában Biró Gréta Dorina és Hrubóczki Anett ragyogó teljesítményt nyújtottak. A lányoknak 6 riválissal kellett versenyezniük egy nagyon erős mezőnyben. Végül egy rontás nélküli, tökéletesen kivitelezett koreográfia bemutatásával a lányok dobogóra állhattak, és az előkelő harmadik helyen végeztek. 
A megmérettetésre a csapat többi tagja is elkísérte a lányokat, ami hatalmas motivációt jelentett számukra. 
A sportolókat a szakosztály freestyle pom szakedzője és koreográfusa, Bálint Lilla készítette fel. 
A cheerleaderek már készülnek a következő versenyekre, valamint számos fellépésen is találkozhatnak velük a következő hónapokban. Aki szeretne csatlakozni a Nyíregyházi Egyetemi Sportegyesület cheer­leading-szakosztályához, várják az edzéseiken, hétfőtől csütörtökig 18–20 óráig. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában