Hűha

2024.09.09. 08:35

Dagad a botrány Nemazalány vőlegénye körül!

Egy héttel ezelőtt robbant a hír, hogy a szókimondó énekesőt eljegyezte egykori villalakó szerelme. Ám csak pár nap telt el és Nemazalány kedvese máris botrányba keveredett, akárcsak a TV2 új sztárpárjai, akik erotikus munkájukkal buktak le. És persze szexi pillanatokban sem volt hiány a héten.

Szon.hu

Forrás: ripost.hu

Úgy tűnik, ez a hét sem telt eseménytelenül, hiszen már a hét elején bombaként robbant a hír, hogy Nemazalányt eljegyezte párja, Fenyvesi Barna. Ám a lánykérés után pár nappal máris megvádolták az egykori valóságshow sztárt, hogy csak érdekből akarja elvenni az énekesnőt. Ráadásul nem is akárki, állítólagos barátja üzent Barnának nyilvánosan. Persze ezt már ő sem hagyhatta szó nélkül.

Nem csak Halastyák Fanni, de Suzy szerelmi élete is terítékre került, hiszen az egyik szerelmes dalában a rajongói egyértelmű jeleket véltek felfedezni arra, hogy az énekesnő még mindig volt férjébe, Jollyba szerelmes. Suzy most tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta milyen viszonyban vannak egykori szerelmével és, hogy ő-e a titokzatos „barna srác”.

De nem ez volt az egyetlen titok, amire fény derült a héten, a TV2 új sztárpárja is lelepleződött. A Kísértés című új valóságshow szereplői Brigi és Dusán igen furcsa módját választották a keresetkiegészítésnek a műsor előtt, ugyanis közösen kezdtek erotikus munkába. A páros az OnlyFans-re regisztrált közös fiókot, de hogy pontosan mit műveltek a kamerák előtt az már sosem derül ki, hiszen a műsor kezdete előtt törölték a profilt.

Nem csak Nemazalányék kavarták fel az állóvizet

A héten úgy tűnik a dögös csajok vittek mindent, hiszen az énekesnő mellett Hunyadi Donatella és Horváth Csenge is felborzolta kedélyeket. Igaz ők nem a magánéletükkel, sokkal inkább a szexi fotóikkal hívták fel magukra a figyelmet. Úgy tűnik, aki még teheti igyekszik kiélvezni a vénasszonyok nyarát, különösen ha olyan csinos mint Csenge vagy Donatella, a követőik legnagyobb örömére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában