Emlékezés

2024.07.16. 10:32

Gyászol Szabó Zsófi

Szabó Gyula 94 éves lenne.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

Gyászol Szabó Zsófi, a TV2 gyönyörű műsorvezetője. A 35 éves sztáranyuka ugyanis mély fájdalmat él át a mai nap, szeretett édesapjára, Szabó Gyulára emlékszik. Az ország Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésze, érdemes és kiváló művésze, a nemzet színésze ma lenne 94 éves. Elvesztése óriási fájdalom volt családja számára, Zsófi a mai napig többször mesél róla. Nem egyszer emelte ki: bárcsak a kis Mendel találkozhatott volna a nagyapjával.

1930.07.15. Bárcsak együtt ünnepelhetnénk a napot, amikor megszülettél - írta Zsófi egy megható, 24 óráig elérhető Instagram sztori keretein belül, ahova egy képet is feltöltött, amelyen ő látható még kislányként az édesapja oldalán.

Az érzelmes, sok emléket őrző képet a Mokka műsorvezetője korábban már megosztotta. Egészen pontosan édesapja halálának 10. évfordulóján, idén áprilisban.

Ma 10 éve, hogy itt hagytál. Minden évben, de ezen a napon különösen, olyan mintha kiszakadni próbálna a szívem, úgy fáj a hiányod. Csodálatos ember voltál és csodálatos emlékeket hagytál magad mögött, boldoggá téve ezzel még sok sok generációt. Négy gyermeked, öt unokád és öt dédunokád nevében elmondhatom, hogy rettenetesen hiányzol nekünk. Azt az űrt, amit magad mögött hagytál, szavakkal nem lehet leírni - fogalmazta akkor Szabó Gyuláról rendkívül hosszadalmas irományában.

Forrás: borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában