Bulvár

2024.07.12. 07:40

Bulika Ibizán - Elmenekült az országból Opitz Barbi exe

Mintha bárhol jó lenne neki, ahol egy kicsit Opitz Barbi nélkül lehet.

Szon.hu

Opitz Barbi

Fotó: MW-archív

A fiatal sonkádi énekesnő, Opitz Barbi szerelmi élete nyáron újabb felvonáshoz érkezett, és ahogy az lenni szokott, azoknak sem kell aggódniuk, akik kifejezetten szeretik a drámát és a könnyeket. Sőt, ők dörzsölhetik a tenyerüket - írta a Ripost.

Balhé balhé hátán

Barbi kálváriája valójában akkor kezdődött, amikor 2022 decemberében az énekesnő édesanyja azt állította, hogy Albert elrabolta a lányát. A dologból rendőrségi ügy lett, s bár Barbit gyorsan és sértetlenül megtalálták, a nagyobb gondok csak ezután jöttek. Opitz Barbi szülei ugyanis nem nézték jó szemmel a fiatalok románcát. Először Barbi édesapja szállt bele lánya választottjába, gyakorlatilag megfenyegette a srácot. Ez idő alatt persze hol szakítottak a fiatalok, hol éppen együtt voltak, de a botrány tovább fokozódott. A sztoriba ugyanis becsatlakozott a sonkádi énekesnő anyukája, aki szintén nem tolerálta Albertet, és a lakásukon látogatta meg őket, hogy ezt tudassa velük. A dolog őrült ordítozásba torkollott, majd előkerült egy kés, később pedig a rendőrség is. Ám ennek is ugyanaz lett a vége: együtt maradtak a fiatalok.

Opitz Barbi drámája: Külföldre menekült a szerelme

A legutóbbi fejlemények alapján viszont újra vihar van abban a bizonyos Paradicsomban! Bár a történet ezen a ponton már meglehetősen követhetetlen, a Bors pár hete arról számolt be, hogy Barbi megcsalhatta Albertet, majd tettét később mélyen megbánta.

„Elérzékenyültem. Hiányzol nekem. Olyan rossz, mert attól félek, hogy nem szeretsz”

 – suttogta az énekesnő sírva egy videóban, ami azóta le is került a netről.

Nos, bármi is van jelenleg kettejük követhetetlen szerelmi drámájában, az biztos, hogy Albertnek annyira elege lett a sok konfliktusból, hogy összecsomagolt, és először meg sem állt az igazi partiszigetnek kikiáltott Ibizáig, hogy egy kicsit kieressze a gőzt.

Sokatmondó, hogy néhány napi bulikázás után sem Magyarország felé vette az irányt, átruccant inkább a haverjaival Horvátországba, egy meghosszabbított nyaralásra. Mintha bárhol jó lenne neki, ahol egy kicsit Opitz Barbi nélkül lehet.

Vajon végleges köztük a mosolyszünet?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában