Bulvár

2024.07.05. 08:28

Beindult a találgatás - Plasztikáztatott Szabó Zsófi?

Rajongói ismételten kritizálják a népszerű műsorvezetőt.

Szon.hu

Szabó Zsófi nyaralás közben osztott meg képeket, ahol egy kellemes vízparton sétál. A kommentelők azonban belekötöttek az egyik fényképbe. A mindig vitriolos stílusban fogalmazó hozzászólók között pedig beindult a találgatás, hogy vajon plasztikáztatott-e a színésznő - írta a Ripost.

Szabó Zsófi
Fotó: tv2

Szabó Zsófi felismerhetetlen lett

A követők szétszedték a nyíregyházi kötődésű műsorvezető nyaralós képét. Míg sokak szerint csak egy túlszerkesztett képet láthatunk, addig mások szerint plasztikai műtétről lehet szó. Szerintük a színésznő már-már felismerhetetlen lett mostanra. Nem ez az első alkalom, hogy Zsófi durva beszólásokat kap a külseje miatt.

„Szerintem csak vmi faceapp szerűség, de számomra értékelhetetlen ez a nő”

„Szerintem faceapp ez, amellett, hogy rendesen műtve is van. De nagyon bénara csinálta”

Most azonban voltak, akik túl messzire mentek. Többen rajzfilmfigurákhoz hasonlították őt, de voltak, akik paródia képeket gyártottak.

Régebben szebb volt

Abban azonban szinte mindenki egyetértett, hogy Szabó Zsófival bármi is történt, nem az előnyére változott. Többen azt is megjegyezték, hogy Zsófi kifejezetten bájos, szép arcú lány volt. Persze azelőtt, hogy elkezdett változtatni a külsején, hogy megfeleljen a mai elvárásoknak.

„Szerintem egy kimondottan szép arcú lány volt.”

„Egy bájos arcú lány volt, ezek a képen nagyon furán néz ki az álla és az arccsontja”

„Miért akar minden lány ugyanűgy kinézni?”

Zsófi szerint rajongói már nem olyanok, mint régen

A műsorvezető a napokban arról beszélt a TV2 Titkok Ramónával című podcastjében, hogy számára már csak szorongást okoz a hírnév. Szerinte manapság már nem ugyanazt jelenti hírességnek lenni, mint amikor elkezdte a pályáját. Régen is megvoltak a maga árnyoldalai annak, hogy valaki híres, de úgy érzi, hogy mára ez sokszorosára nőtt. Mára a hírességek szerinte sokkal kevesebb szeretetet kapnak, mint pár éve, és ez bizony őt is megviseli. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában