Bulvár

2024.05.10. 09:13

Tőle szokatlan képet villantott Vasvári Vivien

Az egykori luxusfeleség a 24 óráig elérhető Instagram-történetében egy olyan fotót osztott meg magáról, amilyet szinte soha. A követői legtöbbje ugyanazon a véleményen van: szinte rá sem ismerni Vasvári Vivienre az új képen.

Szon.hu

Forrás: Fotó: Bors

Vasvári Vivien rendszeresen posztol szépen megkomponált, szerkesztett és retusált képeket az Instagram-oldalára, ám most olyasmit osztott meg, amin mindenki meglepődött. A rajongók egyenesen megőrülnek Vivi új fotójáért.

Vasvári Vivien rengeteg kritikát kap a külsejére.
Forrás: Fotó: Bors

Vitathatatlan, hogy a háromgyermekes édesanyának bomba alakja van, mégis rengeteg negatív kritikát kap a posztjai alatt. Legtöbben amiatt támadják, hogy a képei nagyon erősen szerkesztettek és filterezettek, ami miatt teljesen más az arca a valóságban. Most azonban megmutatta mi az igazság.

Vasvári Vivien külsejéről mindenkinek van véleménye

A luxusfeleség a minap egy arckezelésről jelentkezett be, ahova természetesen smink nélkül érkezett. Sőt filtereket sem használt a képen, így szokatlan módon megmutatta a természetes arcát. Követői szerint pedig szebb mint valaha:

„Mennyivel szebb így, sőt, így szép!” — olvasható egy hozzászólásban.

Vivi egy szép nő. Sosem értettem, miért kell egy rakás filtert magára tenni.

írta egy másik kommentelő.

„Végre, mint egy élő, lélegző ember” tette hozzá még valaki.

Vasvári Vivinek nincs szüksége filterekre.
Forrás: Fotó: Vasvári Vivien instagram oldala

Bár sokan kritizálják a képei miatt, előfordul olyan is, aki igyekszik megvédeni Vivit, és felhívni a figyelmet, arra, hogy valószínűleg a támadások miatt igyekszik „szépíteni a valóságot”:

Olvasva némely gusztustalan kommentet, szemem sem rebben most már, amiért szerencsétlen nő telepakolja az arcát mindenféle filterrel és face app-pal. És rajta kívül megannyi más nő is.


-ripost.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában