Penyige

2024.02.11. 08:21

Videó: Szerelmes dallal robbant be a szatmári rapper

Kopogtat a múlt - szerelmes slágerrel jelentkezett a penyigei Borka Szilveszter.

Szon.hu

Forrás: youtube/B' MUSIC

A szerelem a dalszerzők örök témája, a vallomások, a dúló szerelmek és persze a szerelem elmúlásával a szakítás. Az utóbbi témát dolgozta fel a Hip-hop műfaj jeles szatmári képviselője, a penyigei Borka Szilveszter, akit miután eltalált Ámor nyila egy boldog és teljes időszak után elért a rideg valóság. Igaz ez már nagyon régen történt, a dalszerzőt azóta megtalálta az "igazi", már több éve boldog párkapcsolatban élnek -írta a haromhatar.hu.

Szilveszternek a "Kopogtat a múlt" dala volt a második, amelyből klip is készült, sőt ez most kifejezetten családi vállalkozás volt, hiszen a felvételt és a vágást testvére, Alex készítette.

Különlegessége a dalnak, hogy szakítva a Hip-hop hagyományokkal, bármekkora is legyen a szakítás utáni fájdalom nem használ trágár kifejezéseket, ehhez a zenéiben Szilveszter ragaszkodik. 

Én azt gondolom, hogy rap/hiphop daloknak nem muszáj mindig arról szólnia, hogy ki a nagyobb gengszter. Főleg ne olyanok tollából szülessen egy olyan témájú dal , ami nem hiteles az adott személyre nézve. Ha gengszter rap, akkor az egy gengsztertől hiteles.  A dalszövegeimet a saját tapasztalatim ihlették, ettől hitelesek a dalaim

- mondta el Szilveszter

Szatmáriként forgatási helyszínnek mi mást is választhattak volna, mint Fehérgyarmaton a kilátót és a környék egyik legszebb részét, valamint Kisaron a Tisza-hidat és a felkövezett töltéstetőt.

Izgatottan várjuk Szilveszter új dalát, remélhetőleg ez már egy boldog (jelenlegi) párkapcsolatról szól majd, nyakon öntve rengeteg rózsaszín sziruppal (már hogy Nagy Ferónak is igaza legyen), de egyelőre itt az aktuális dal, még tele fájdalommal:

Forrás: youtube

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában