Nyíregyháza

2024.02.09. 07:46

Mészáros Árpád Zsolt életműkoncertre készül

Felcsendülnek az általa megformált karakterek legnagyobb dalai.

Csáki Alexandra

Mészáros Árpád Zsolt hamarosan 50 éves lesz

Forrás: MÁZS archívuma

Az ország Mozartja, Benvoliója, Rudolfja, Mészáros Árpád Zsolt az idén ünnepli ötvenedik születésnapját. Ez egy olyan mérföldkő, amiről a nyíregyházi művész mindenképpen szeretne megemlékezni, s nem is akárhogyan: életműkoncertet ad a budapesti Erkel Színházban.

Mészáros Árpád Zsolt több mint két évtizede a Budapesti Operettszínház meghatározó színésze, akinek számos zenés színházi siker köthető a nevéhez. A május 4-ére tervezett életműkoncerten felcsendülnek az általa megformált karakterek legnagyobb dalai – ebben segítségére lesz a Sturcz Szmollbend is.

Felelevenítik a nagy sikereket

„Az elmúlt jó néhány színházi évet nem lesz könnyű összesűríteni, de szerencsére itt lesznek velem a pályatársaim, barátaim, akik segítenek feleleveníteni a nagy sikereket” – fogalmazott közösségi oldalán MÁZS, aki nem is igyekszik leplezni, mennyire izgatott.

A TV2 reggeli műsora, a Mokka vendégeként elárulta: hetek óta a születésnapi megaprodukcióval fekszik és kel, úgy érzi, nagy fába vágta a fejszéjét, de a jegy­eladások azt mutatják, nagyon sokan szeretnének együtt ünnepelni vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában