TikTok

2024.01.19. 15:28

„Nem a te szégyened” - Kifakadt a bőrbeteg Flórián

Fontos összefogást hirdet az internetes zaklatás ellen Flórián. Úgy gondolja, hogy a világhálón sincs helye a rosszindalatú embereknek.

Szon.hu

Forrás: ripost.hu

A TikTok sztárrá várt pillangóbőrrel küzdő Vass Flórián fontosnak tartja, hogy szót emeljen a "cyberbullying", azaz az internetes zaklatás ellen.
„Állítsuk meg a sok negatív kommentelőt és rosszindulatú embert”

Flórián egyre gyarapodó követőtáborával sajnos rosszindulatú emberek is tévedtek az oldalára; kommentjeikkel azonban igyekszik nem foglalkozni. Továbbra is szeretné edzésre motiválni az embereket és segíteni a rászorulókat. Az internetes zaklatás ellen indult egy mozgalom, amihez a 16 éves fiú is csatlakozott, a lényege, hogy "#nemateszégyened" megjelöléssel kell vidót készíteniük a tiktokkereknek, amiben felszólalnak az internetes zaklatás ellen. 

Ennek a célja az, hogy mindenkit, akit bántottak, legyen az nő, férfi, gyerek, idős; fogjunk össze. Legyünk minél többen, csatlakozzatok ehhez a mozgalomhoz és állítsuk meg a sok negatív kommentelőt és rosszindulatú embert 

- hívta fel a figyelmet a TikTok videójában a bőrbeteg fiú. 

„A negatív emberekkel egyáltalán nem foglalkozom”

Flórián a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Balkányon él a családjával. Kiegyensúlyozott kamasz, akinek a legfőbb motivációja édesanyja, Fontos Éva és a "TikTok-családja" .

Minden videót egy öröm elkészíteni, és mindig izgatottan várom a reakciókat. A negatív emberekkel egyáltalán nem foglalkozom, a pozitív visszajelzést viszont mindig megköszönöm, a tanácsokat pedig igyekszem megfogadni

 - mondta a példaképpé vált fiú. - olvasható a ripost.hu oldalon.

Íme Flórián videója, amiben bővebben beszél az összefogásról:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában