az autista gyerekeknek gyűjtenek

2020.11.12. 11:54

Díszpáholyát ajánlotta föl a Nemzeti Színház a Jónak lenni jó! kampányban

A Nemzeti Színház a Rómeó és Júlia című előadására 8 fős díszpáholyát ajánlotta fel licitre a közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági kampányában, amelynek idei kedvezményezettjei az autista gyermekek és családjaik – hangzott el a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című csütörtöki műsorában.

A Nemzeti Színház 8 fős díszpáholyát a jövő évad egyik Rómeó és Júlia előadásán vehetik igénybe a licit nyertesei, akik kulisszajáráson is részt vehetnek majd – mondta el a műsorban Rátóti Zoltán Jászai Mari-díjas színész, rendező, a Nemzeti Színház stratégiai igazgatója.

Hozzátette: a kulisszajáráson egyebek mellett a színház háttérberendezéseit, az öltözőket, a gépészetet és a színpadtechnikát tekinthetik meg az érdeklődők.

A közmédia Jónak lenni jó! egész napos műsorfolyama december 20-án kilencedik alkalommal várja a nézőket és a hallgatókat.

A jótékonysági kampány támogatói egy autista gyerekeket és családjukat segítő diagnosztikai és terápiás centrum létrehozásához járulhatnak hozzá. A 13616-as adományvonal tárcsázásával vagy sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni az autista gyerekeket és családjaikat segítő Együtt az Autistákért Alapítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában