Bulvár-celeb

2021.09.05. 06:05

Halálra gázoltak egy férfit a budapesti Andrássy úton

A balesetben a gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Budapest, 2021. szeptember 5. Rendõri helyszínelõ sátor az Andrássy úton, ahol egy mikrobusz halálra gázolt egy férfit 2021. szeptember 4-én késõ este. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

A rendelkezésre álló adatok alapján egy autós elütött egy gyalogost 2021. szeptember 4-én 20 óra 20 perc körül Budapest VI. kerületében, az Andrássy út 29. szám előtt.

A balesetben a gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu.

 

A BalesetInfó vasárnap délelőtt arról adott hírt, hogy a gázoló mikrobusz a Budapesten zajló Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik helyszínére tartott, amikor

az Operaház előtti zebrán szlovák fiatalok egy csoportja próbált átkelni, a tilos jelzés ellenére

A csoportból kivált egy 30 év körüli férfi, aki felgyorsította lépteit, hogy mielőbb átérjen a túloldalra, de a kisbusz már nem tudta elkerülni a balesetet. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a gyalogos 20 métert repült, majd az úttestre zuhanva egészen a következő sarkon lévő kávéházig csúszott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!