vége

2021.01.29. 14:00

Szabó Zsófi 4 év házasság után válik férjétől, azt is elárulta, miért

Ő hozta meg a döntést.

Forrás: Bors

Ma reggel elmondtam, milyen időszak van mögöttem. Nem volt könnyű, sem megélni, sem kimondani, elmondani pedig végképp nem. Zsoltival külön váltak az útjaink, de továbbra is közös a legfőbb célunk: a kisfiúnkat boldoggá tenni

– írja Instagram-oldalán Szabó Zsófi. A poszt ide kattintva megtekinthető – szúrta ki a Bors.

Zsófi kifejtette: férjével különböző világot képviseltek, nem tudtak már egymáshoz alkalmazkodni. Hozzátette: a döntést ő hozta meg.

„Már külön vagyunk, de látni fognak minket együtt, hiszen együtt neveljük a kisfiunkat. Aki egy élő bizonyíték a szerelmünkre. Nekünk nagyon intenzív hat évünk volt együtt, és ha az ember küzd és küzd, egy idő után elfárad, és az egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem igazán hozzá. Hiába szereted a másikat, ez egy idő után különbözik. Mi nagyon különböző világból jöttünk. Hogy miért kellett együtt lennünk? Mert szerelmesek lettünk és Mendelnek meg kellett születnie” – mondta el egy reggeli műsorban Zsófi, aki azt hitte, a házasságuk életük végéig tart majd.

A műsorvezető ráadásul nemrégiben a koronavíruson is átesett, de most már lelkileg és testileg is jobban érzi magát.

Szabó Zsófi 2016-ban mondta ki a boldogító igent Zsolt nevű férjének, azóta pedig megszületett kisfiuk, Mendel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában