Bulvár-celeb

2021.06.21. 11:26

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság elkövetőjét: öngyilkos lett

A férfi szombat éjszaka ölte meg két ismerősét.

Forrás: police.hu

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombat éjszaka Szegeden – írta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása alapján a beol.hu.

Szabó Szilvia közölte: a férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét Békés megyében, Szanazugban találták meg.

A férfi szombat éjjel több lövéssel végzett áldozataival.

A bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl. A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, folyt a helyszínelés. A Ripost azt írja, a holttestekre a lány édesanyja talált rá.

Fotó: police.hu

A nyomozók rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatását a Terrorelhárítási Központtal közösen haladéktalanul elkezdték.

Hétfő délelőtt a Készenléti Rendőrség helikopteréről észrevették a gyanúsított autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfi holttestét is.

Az MTI információi szerint

a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában